Communikaatie

Communicatie is een breed begrip dat niet is weg te denken uit onze maatschappij. Waar zouden we zijn als we niet in woorden, tekst, beelden en geluid dingen aan elkaar zouden kunnen overdragen? Communicatie is een prachtig speelveld dat geen dag hetzelfde is. Dat is maar goed ook, want daar zit naar onze mening nou juist de uitdaging. Vandaar dat we onze dienstverlening graag breed houden, waarbij een goed persoonlijk contact met u als klant voorop staat.

Visie:
Communicatie is essentieel in elke organisatie om het imago en de identiteit op elkaar af te stemmen en de dienstverlening onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroepen. Een goede communicatiestrategie ondersteunt organisaties om de gewenste bedrijfdoelen te bereiken.

Missie:
Op maat een wezenlijke bijdrage leveren aan uw communicatiestrategie en de daaruit voortvloeiende doelstellingen en acties. Dat doen we door u daar waar nodig te ondersteunen met kennis en/of kunde, waarbij altijd gezocht wordt naar balans tussen wensen en budget. Meer met minder mogelijk maken, dat is onze uitdaging.

Over de naam:
Karen Bos richtte in 2002 Communikaatie op. Het beeldmerk van het logo staat voor de combinatie de eerste letters K van Karen en C van communicatie. Door de spelling van communicatie te veranderen in Communikaatie is de bijnaam van Karen, Kaat, verwerkt in de bedrijfsnaam. Niet voor niets, want onze klanten kunnen rekenen op persoonlijke aanpak en betrokkenheid.

COMMUNIKAATIE
T 0343 593533
E info@communikaatie.nl

volg ons ook op:
linkedintwitter