Werkwijze

Werkwijze B to B: Communikaatie is geen reclamebureau, maar neemt u de coördinatie van projecten uit handen. Wanneer u de noodzaak ziet om met uw in- en externe doelgroepen te communiceren, maar u heeft geen afdeling Communicatie of uw communicatieuitingen zijn te beperkt om daar iemand voor in dienst te nemen, dan biedt Communikaatie u de helpende hand.

U kunt Communikaatie inhuren van het maken van communicatiebeleid tot en met de complete uitvoering van een project.

Daarbij wordt gebruik gemaakt van uw bestaande relaties, zoals bijvoorbeeld uw reclamebureau of uw internetprovider. Wanneer u nog geen contacten met dergelijke bedrijven heeft, beschikt Communikaatie over een eigen netwerk. Hierdoor bent u gegarandeerd van het soepele verloop van al uw communicatieprojecten.

Werkwijze voor Reclame- / Communicatiebureaus:
Heeft u voor een project extra personeel nodig? Dat kan, want u kunt Communikaatie inzetten bij tijdelijk personeelstekort. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw klanten kunt blijven bedienen op de manier, die ze van u gewend zijn.

Tarieven:
De werkzaamheden worden uitgevoerd op projectbasis. Per project wordt een tarief afgesproken. Dit kan een uurtarief zijn of een tarief voor het totale project. U weet dus altijd van tevoren waar u aan toe bent.

COMMUNIKAATIE
T 0343 593533
E info@communikaatie.nl

volg ons ook op:
linkedintwitter