Hot Gifts

Wat geeft u bewust weg?

Communikaatie verkoopt alleen nog maar  relatiegeschenken die een bewust karakter hebben aan bedrijven die dat ook hebben. Dat kan zijn dat producten ecologisch verantwoord zijn, biologisch afbreekbaar, van gerecycled materiaal, enz.

Iedereen in deze wereld heeft een footprint. Communikaatie wil die zo laag mogelijk houden en werkt daarom niet mee aan de wegwerpmaatschappij met goedkope prullaria die vaak uit landen afkomstig is waar mensen tegen een hongerloon werken. Producten die in bulk geproduceerd worden, maar waarbij nooit is nagedacht over de gevolgen daarvan. Goedkoop is heeft een hoog ‘snel wegwerp’ karakter en daardoor verdwijnen heel veel plastic producten meteen in de prullenbak en dragen dus bij aan het enorme plastic probleem in  deze wereld.

Food producten

Door alle chemische middelen die bij gewassenteelt worden gebruikt, chemische productieprocessen, kunstmatige toevoegingen, kunstmatige manipulatie (DNA) van plant en dier, worden mensen ziek en wordt onze planeet en al het leven, zowel ondergronds als bovengronds, hierdoor verwoest.

Goedkoop is duurkoop

Ik verkoop geen spullen meer uit China, omdat China de grootste vervuiler is op de wereld op dit moment en niet de intentie heeft om hier iets aan te veranderen. Het land plundert en verwoest onze mooie planeet op alle fronten. Grondstoffen, chemische middelen, uitstoot en nieuwbouw van kolencentrales (40 stuks maar liefst), vervuilend transport van daar naar hier en vergeet de mensen niet die hier moeten wonen en werken tegen hongersalarissen om in een eenkamerwoning met hun familie te kunnen wonen.

Ongemerkt is het land steeds machtiger aan het worden en koopt met ons geld zich overal in en/of koopt van alles op. Niet alleen land en rivieren (in Afrika, Zuid-Amerika, de VS en Europa), maar ook toonaangevende bedrijven. Met elke aankoop uit China geven we steeds verder een stukje van ons eigen voortbestaan op aarde op. Doordat wij hier in trappen en lustig blijven kopen, want het is lekker goedkoop, dragen we bewust bij aan de afbreuk van ons eigen voortbestaan.

Dat komt dit ons duur te staan. Het gezegde is niet voor niets: goedkoop is duurkoop. Je zult begrijpen dat ik hier niet achter kán staan en daarom deze producten niet meer kán verkopen.

Ik hoop van harte dat jij, lezer, zelf bewuster wordt van wat hierboven geschreven is en misschien op onderzoek gaat om te ontdekken dat het klopt.

Ik wens jou zowel zakelijk als privé vanzelfsprekend een hele fijne toekomst toe, waarin bijdragen belangrijker is dan alleen maar nemen.

COMMUNIKAATIE
T 0343 593533
E info@communikaatie.nl

volg ons ook op:
linkedintwitter