Hot Gifts

 

GroeiPotlood

Groeipotlood Communikaatie

Het GroeiPotlood is een potlood dat je plant als het een stompje is geworden.

Verkrijgbaar in:

basilicum, koriander, munt, rozemarijn, salie, tijm, cherry tomaat, groende peper, calendula, goudsbloem, zonnebloem en vergeet-mij-nietjes.

Verkrijgbaar vanaf 500 stuks. Er is bij dit aantal wel de mogelijkheid om 5 verschillende typen van elk 100 stuks af te nemen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wat geeft u bewust weg?

Communikaatie verkoopt alleen nog maar  relatiegeschenken die een bewust karakter hebben. Dat kan zijn dat producten ecologisch verantwoord zijn, biologisch afbreekbaar, van gerecycled materiaal, enz.

Iedereen in deze wereld heeft een footprint. Communikaatie wil die zo laag mogelijk houden en werkt daarom niet mee aan de wegwerpmaatschappij met goedkope prullaria die vaak uit landen afkomstig is waar mensen tegen een hongerloon werken. Producten die in bulk geproduceerd worden, maar waarbij nooit is nagedacht over de gevolgen daarvan. Goedkoop is heeft een hoog ‘snel wegwerp’ karakter en daardoor verdwijnen heel veel plastic producten meteen in de prullenbak en dragen dus bij aan het enorme plastic probleem in  deze wereld.

Wat wel?

Als je een relatiegeschenk of (promotionele) kleding zoekt, ben je hier nog steeds aan het juiste adres. Er zijn tegenwoordig fantastische verantwoorde alternatieven op de markt. Daar zet ik me graag voor in.

Laat me weten wat je zoekt en ik ga voor je aan de slag.

COMMUNIKAATIE
T 0343 593533
E info@communikaatie.nl

volg ons ook op:
linkedintwitter